maanantai 29. heinäkuuta 2013

Äsjii kolmonen!

Heissan!

Täällä taas huikeen viikon jälkeen! 
Mun toka ripari vetäjätiimistä käsin on siis ohi ja isostelupuuhat tältä kesää tässä. Melkonen leirin jälkeinen haikeusfiilis onkin ollut päällä pari viime päivää, varsinkin eilisen konfiksen ja rippirallin jälkeen, kun tajusi taas, että ihan yhessä hujauksessa se koko touhu oli tosiaan siinä. 
Huhhuh. Olis niin paljon vaikka mitä sanottavaa, etten ees tiedä mitä sanoa. Miten läheisiks ihmiset voikaan tulla yhessä viikossa! :) Kiitos hurjasti meidän huisille isospoppoolle plus tietysti mitä mahtavimmille leiriläisille, etenkin mun oman ryhmän mussukoille ;) Ootte ihan parhaita kaikki! 
Puppyfaces
Kaikki läpimärkinä vesisodan jälkeen. Oli ihan huisin hauskaa!

Operaatio Masa järveen! :D


Kaikki etsimässä yhtä mun korvista, aww..

Rankat raamispreppaukset
Tässä koko leiri tunkeutu (jäätävän pieneen) poikien vessaan :D

'Let me see your fish on dry land..'Isostelun parhaita puolia ;)

Parhaat pikkuset Eilen oli siis konfirmaatio ja konfiksen jälkeen rippiralli. Kierrettiin koko vetäjätiimillä ympäri paikkakuntaa yhteensä 10 eri juhlissa, ainakin tuli kakkukiintiöt täyteen vaikkei joka paikassa ehdittykään syödä! :D Muutenkin pitkän ja superkivan päivän kruunas vielä se, kun lähettiin suoraan ralleilusta ajelemaan vielä Niinisaloa kohti ja moikkaamaan mun veljeä, joka majailee armeijassa nyt neljättä viikkoa. 

Ja niin, en vaan voi uskoa että kesälomaa on enää kaks viikkoa jäljellä. Järjestelin tänään isoveljen varastoista koulukirjat ens vuodelle,  ja voisin melkein itkee verta jo valmiiks. Mullahan pitäis motivaation olla oikeen korkeella nyt vuoden löffäilyn jälkeen, mutta jotenkin kummasti tää ei kyllä innosta sitten yhtään. Enkä varmaan oo ainoa.. :D No, nyt ei muuta kun täysillä loman loppuun asti ja ilo irti jokasesta päivästä ;)
Palaillaan taas, öitä! xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti